Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /web/p2web/abcjatek.eu/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /web/p2web/abcjatek.eu/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /web/p2web/abcjatek.eu/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /web/p2web/abcjatek.eu/includes/application.php on line 539

Csúszda standard állvánnyal - 1200 mm ind. mag.

Értékelés: Még nincs értékelés PDFNyomtatásE-mail

Leírás

Ezt a termékünket 120 cm-es indulómagasságú csúszdalappal is kínáljuk, 1-14 éves korú gyermekek számára. A csúszdalap hossza 2,5 méter. A csúszdaállványokat az oldalunkon kínált HDPE 'classic' csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak.
Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól.
Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,2 méteres esésmagasságnak megfelelően.
A termék MSZ EN 1176-1,-3:2008-as TÜV Kermi játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fa részek
I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, borovi fenyőből készülnek.

Felületkezelés
Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátak, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

Szerkezeti elemek rögzítése
A különösen nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, illetve hatlapfejű csavarokkal rögzítjük. Ezen csavarokat mindenhol polietilén, UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal látjuk el, ahol azok a játék síkjából kiállnak. Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Fémrészek
Végei legömbölyítettek, sarkai lekerekítettek, élei hajlítottak, hogy ne okozhassanak sérülést se a bőrön, se a szemgödörben. A lyukak nagyságánál és a mászórudak távolságánál ügyeltünk rá, hogy elkerüljük az ujj -, illetve fejbeszorulás veszélyét. Egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal látjuk el, hogy jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és a fém teljes felületén egyenletes, tartós bevonatot kapjon.

Kapaszkodó és mászóka részek
A polietilén UV sugárzásnak ellenálló műanyag, illetve a porfestett fém kapaszkodó és mászókaelemek is jó fogást biztosítanak, elkerülve az ujj-, illetve a fejbeszorulás veszélyét.

HDPE csúszdalapok
Alapanyaga teljes vastagságában színezett korszerű HDPE műanyag, ennek köszönhetően a használatból eredő természetes kopás után is megtartja a színét, és nem csökken a csúszás élménye sem. A csúszda hullámos vonalvezetéséből adódóan alsó kifutórésze lelassítja a csúszdázó gyermeket, így nem repül ki a végén.

Telepítés
A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

 

Alapanyag Bélmentes ragasztott borovi fenyőfa, porfestett fém létrafokokkal, HDPE műanyag csúszdalappal, porfestett fém tartóláb
Termékkód H-1110-B
Esésmagasság 1200 mm, esési tér: 7000x3750 mm
Méret Felépítmény alapterület: 4000 x 700 mm, Magasság (földtől): 2115 mm
Ajánlott korcsoport 1-14 éves korig
Súly (kg) 150.0000
Tanúsítási szabványok MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008
Tanúsítvány szám M6 69240231 0001
Szállítási adatok N.a.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.